GenNøgler

Om GenNøglerne

GenNøgle transmissionen er et af de mest kraftfulde redskaber for indre kontemplation og transformation menneskeheden har til rådighed i disse forandringens tider. Nedenunder kan du finde et link til GenNøglernes Den Gyldne Vej programmet, hvilket rent faktisk efter min personlige erfaring tilbyder en dyb rejse af selvoplysning. Hvis du er parat til at transformere dit liv, parat til at udtrykke dit højeste potentiale og til at spille en vigtig rolle i menneskehedens forestående bevidsthedsspring, så er det meget muligt at dette program er det helt rigtige for dig.

“Baseret på I Ching og en ny forståelse af astrologi og genetik, giver GenNøglerne dig en Personlig Profil der beskriver dit liv som et fuldt oplyst væsen.”
Richard Rudd

Hvis du har brug for lidt hjælp til at komme i gang med din Personlige Hologenetiske Profil bedes du venligst kontakte mig her for at arrangere din GRATIS 15 minutters spørge session, jeg hjælper dig hellere end gerne og tilbyder også om ønsket mere dybdegående støtte.

Desuden har jeg planer om i den nærmeste fremtid at tilbyde at guide små online grupper gennem Aktiverings Sekvensen, den første af den Gyldne Vejs 3 sekvenser.  Tjek venligst tilbage for mere information, eller kontakt mig her hvis du allerede har en interesseret gruppe.

Du kan hente din gratis profil her her. Husk at vælge sprog hvis du foretrækker at få din profil på dansk.

Gene Keys home page

Introduktion til den Gyldne Vej med Richard Rudd (på engelsk)

Enhver Skygge indeholder en Gave  – Richard Rudd

GenNøglerne – en Visdomstransmission for vores tid

GenNøglerne er en skjult visdomstransmission, en terma, plantet dybt i fortiden, som har ventet på et bestemt tidspunkt at blive opdaget på. De er en levende strøm af tidsløs visdom, der forener mange forskellige traditioner og dimensioner, herunder I Ching og astrologi.

GenNøglerne – frigør det højere formål skjult i dit DNA

Bogen om GenNøglerne kan beskrives som en levende transmission, hvorved menes at blot det at læse den kan have en varig indvirkning på dig. I lighed med traditionen fra mange Mystiske tekster har den en påfaldende evne til at komme til live efterhånden som du overvejer og udforsker dens sammenvævede indsigter.
GenNøglerne er en slags moderne I Ching, der bygger bro mellem Øst og Vest – mellem Mysticisme og Videnskab – de bringer os en ny forståelse af selve bevidsthedens programmeringssprog.
Samtidig med at bogen om GenNøglerne blev skrevet, fandt en helt ny strøm af gennembrud sted indenfor videnskaben. Den “nye biologi” blev født af molekulær biologer som Bruce Lipton, der viste at vores DNA ikke er forprogrammeret sådan som vi plejede at tro, men tværtimod er et uhyre følsomt åbent system, der reagerer på både følelser og tanker.

Den danske udgave a GenNøglerne forventes at udkomme i november 2016.

Kunsten at Kontemplere

GenNøglernes centrale teknik er kunsten at kontemplere. I modsætning til meditation, er kontemplation ikke helt udenfor sindet, tværtimod bruges sindet på en legende måde til at åbne nye forbindelser indeni din hjerne og din krop. Det er gennem vedvarende kontemplation på GenNøglerne at vi kan påvirke subtile ændringer i vores biokemi, og derved åbne op til de højere frekvenser latente i vores DNA.

GenNøglerne i praksis – Kortet, Kompasset og Rejsen

Dit Kort – Bogen

I hjertet af GenNøglerne er selve bogen – det er dit kort, som du bruger til at udforske denne visdom. Ligesom en kæmpestor kodebog om alle menneskelige bevidsthedstilstande, er bogen inddelt i 64 psykologiske arketyper, de såkaldte GenNøgler.
Hver GenNøgle er opdelt i 3 mulige udtryksniveauer der kaldes Skyggen, Gaven og Siddhi’en (Guddommelig Essens på Sanskrit).

Dit Kompas – Din Hologenetiske Profil

Måske den mest spændende del af GenNøgle åbenbaringen er den personlige Hologenetiske Profil – enestående, fordi den viser dig hvordan din helt særlige version af oplysning ser ud.

Baseret på astrologiske beregninger kortlagt ind på I Ching hjulet – oversætter din Hologenetiske Profil GenNøglerne til en dybt personlig rejse.

Din profil beskriver et mønster af GenNøgler helt unikke for dig, de oplåses i en bestemt sekvens, som du kontemplerer og anvender i dit liv.

Din rejse – Den Gyldne Vej – Formål / Partnerskab / Velstand

Det sidste og mest kraftfulde aspekt af GenNøgle visdommmen kommer i form af et selvstudie program kaldet Den Gyldne Vej.

Den Gyldne Vej tilbyder en praktisk trin-for-trin audio-visuel rejse gennem din profil. Den viser dig, hvordan du kan føje alle redskaberne sammen og anvende de resulterende indsigter praktisk i din hverdag.